piano numérique
piano numérique
Verhuur weekend / dag

Bent u op zoek naar een digitale piano om te huren voor een begrafenis, trouwmis, receptie, communiefeest, party, feest, een optreden met een zangkoor,...

Huur bij ons voor slechts 85 EUR* voor 1 dag of weekend (vrijdag tot maandag) een digitale piano KAWAI ES-6 of een ROLAND FP-90 voor slechts 95 EUR*. (inclusief draagtas, statief, pedaal, partituurhouder, verstelbare pianobank en handleiding.

KAWAI ES-6 - 85 EUR dag/weekend*

Het luidsprekersysteem met in totaal zes luidsprekers en een bass-reflex systeem, zorgt voor een krachtige klank met groot bereik. Het unieke Harmonic Imaging soundboard bevat de beste klanken van de KAWAI EX concertvleugel. Het nieuwe AHA IV-F hamermechanisme geeft je het gevoel alsof je op een echte piano speelt.
Inbegrepen: Piano Kawai ES-6, inklapbaar onderstel, pedaal, partituurhouder, draagtas en verstelbare pianobank.

ROLAND FP-90 - 95 EUR dag/weekend*

Met zijn 2 x 25 Watt versterking is het geluid van de ROLAND FP-90 net iets krachtiger dan de KAWAI. Zijn uitstekende SuperNATURAL pianoklank en het PHA-50 klavier zorgen voor een authentiek geluid en speelplezier.
Inbegrepen: Piano Roland FP-90, inklapbaar onderstel, pedaal, partituurhouder, draagtas en verstelbare pianobank.

Dynatone vleugelpiano SGP-600 - 160 EUR dag/weekend + transport**

Prachtige compacte digitale vleugelpiano, 2 x 50 watt versterking, verstelbare pianobank inbegrepen.

PA geluidsinstallatie

Wenst u extra versterking dan kan u een geluidsinstallatie huren. Een volledige PA geluidsset Yamaha Stagepas 300 met micro voor uw feesten, conferencies, meetings, schoolevenementen, ... is te huur voor slechts 40 EUR* per weekdag / weekend of slechts 30 EUR /weekdag of weekend indien u deze samen huurt met de piano hierboven. (prijs bij zelf afhalen en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de vervoerskosten, de installatie ter plaatse is gratis)

De klankinstallatie bestaat uit : een 8-kanaals mixer/versterker 2x150 Watt met reverb Yamaha Stagepas 300, twee 2-weg luidsprekers 150 Watt Yamaha Stagepas 300 op prof. statieven, 1 zang/spraakmicrofoon Shure SM58, bekabeling. Een compacte installatie die eenvoudig te vervoeren (kan gemakkelijk in de koffer van een wagen) en te installeren is.

* Prijs bij zelf afhalen (kan gemakkelijk op de achterbank) en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de transportkosten)
* + borg van 100 €, totaal bedrag te betalen bij levering.
Prijs per week: 120 € (KAWAI), 140 € (ROLAND)

** + borg van 100 € + transport/montage op gelijkvloers afhankelijk van de afstand (contacteer ons voor een prijsbestek), totaal bedrag te betalen bij levering.