piano numérique
piano numérique
Verhuur weekend / dag

Bent u op zoek naar een digitale piano om te huren voor een huwelijk, receptie, begrafenis, party, feest, evenement,...?

Huur bij ons voor slechts 85 EUR* voor 1 dag of weekend (vrijdag tot maandag) een digitale piano KAWAI ES-6, een ROLAND FP-90 voor 100 EUR*, een YAMAHA MODX8+ voor 125 EUR* of een Hammond SKX Pro voor 175 EUR*.

KAWAI ES-6 - 85 EUR dag/weekend*

Het luidsprekersysteem met in totaal zes luidsprekers en een bass-reflex systeem, zorgt voor een krachtige klank met groot bereik. Het unieke Harmonic Imaging soundboard bevat de beste klanken van de KAWAI EX concertvleugel.
Inbegrepen: Piano Kawai ES-6, inklapbaar onderstel, pedaal, partituurhouder, draagtas en verstelbare pianobank.

ROLAND FP-90 - 100 EUR dag/weekend*

Met zijn 2 x 25 Watt versterking is het geluid van de ROLAND FP-90 net iets krachtiger dan de KAWAI. Zijn uitstekende SuperNATURAL pianoklank en het PHA-50 klavier zorgen voor een authentiek geluid en speelgevoel.
Inbegrepen: Piano Roland FP-90, inklapbaar onderstel, pedaal, partituurhouder, draagtas en verstelbare pianobank.

YAMAHA MODX8+ - 125 EUR dag/weekend*

Synthesizer met volledig GHS (Graded Hammer Standard) pianoklavier. Met extra geïnstalleerde klanken Bösendorfer en Steinway piano, Rhodes en Wurlitzer. Authentieke FM piano sound en andere klanken uit de jaren 80. U heeft een geluidsinstallatie nodig want luidsprekers zijn niet ingebouwd. Zie hieronder.
Inbegrepen: Piano Yamaha MODX8+, inklapbaar onderstel, pedaal, partituurstaander, draagtas en verstelbare pianobank.

Hammond SKX Pro - 175 EUR dag/weekend*

Allround keyboard met dubbel klavier met naast de authentieke Hammond sound, alle bekende klavierklanken piano, elektrische piano, Rhodes piano, clavinet, clavecimbel, klassiek orgel, synthesizer, enz. U heeft een geluidsinstallatie nodig want luidsprekers zijn niet ingebouwd. Zie hieronder.
Inbegrepen: Hammond SKX Pro, inklapbaar onderstel, volumepedaal, sustainpedaal, partituurstaander, draagtas en verstelbare pianobank.

Geluidsinstallatie BOSE S1 PRO

De PA geluidsset BOSE S1 PRO is te huur voor 60 EUR** per weekdag / weekend of SLECHTS 40 EUR /weekdag of weekend indien u deze samen huurt met een piano, synthesizer of orgel. (prijs bij zelf afhalen en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de vervoerskosten, de installatie ter plaatse is gratis)

De klankinstallatie bestaat uit : twee actieve 2-weg luidsprekers BOSE S1 PRO, twee handige draagtassen en bekabeling. Een compacte installatie die eenvoudig te vervoeren en te installeren is.

Geluidsinstallatie Yamaha Stagepas 300

Wenst u extra versterking dan kan u een geluidsinstallatie huren. Een volledige PA geluidsset Yamaha Stagepas 300 met micro voor uw feesten, conferencies, meetings, schoolevenementen, ... is te huur voor 80 EUR** per weekdag / weekend of SLECHTS 60 EUR /weekdag of weekend indien u deze samen huurt met een piano, synthesizer of orgel. (prijs bij zelf afhalen en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de vervoerskosten, de installatie ter plaatse is gratis)

De klankinstallatie bestaat uit : een 8-kanaals mixer/versterker 2x150 Watt met reverb Yamaha Stagepas 300, twee 2-weg luidsprekers 150 Watt Yamaha Stagepas 300 op prof. statieven, 1 zang/spraakmicrofoon Shure SM58, bekabeling.

* Prijs bij zelf afhalen (kan gemakkelijk op de achterbank) en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de transportkosten)
* + borg van 100 €, totaal bedrag te betalen bij levering.
Prijs per week: 120 € (KAWAI ES-6), 140 € (ROLAND FP-90), 175 € (YAMAHA MODX8+), 250 € (Hammond SKX PRO)

** + borg van 100 € + transport/installatie afhankelijk van de afstand (contacteer ons voor een prijsbestek), totaal bedrag te betalen bij levering.