piano numérique
piano numérique
Vragen en antwoorden
 • Als ik een piano huur, leveren jullie een nieuwe piano of een reeds gebruikte?
   
  U krijgt een nieuwe piano met minimaal 2 jaar on-site-garantie, deze wordt gratis aan huis geleverd, gemonteerd en gedemonstreerd.
   
 • Wat houdt de on-site garantie precies in?

  U krijgt gedurende minimaal 24 maanden tot 30 maanden afhankelijk van het model een volledige garantie op eventuele technische mankementen aan uw piano. Onze technieker komt bij u thuis om de piano te herstellen. Zowel vervanging van onderdelen, uurloon en verplaatsingskosten zijn gedekt door onze on-site-garantie.
  De garantie dekt geen schade die door uzelf is veroorzaakt.
   
 • Ik woon op de x-de verdieping, moet ik bijbetalen of een meubellift laten komen?
   
  Neen, behalve het model SDP-600 zijn al onze piano's demonteerbaar en worden ze door ons geleverd op gelijk welke verdieping zonder meerkost. Er wordt gebruik gemaakt van een traprobot.
   
 • Hoelang bedraagt de leveringstermijn?
   
  Alle modellen zijn in voorraad. Na afspraak leveren wij bij u binnen enkele dagen.
   
 • Leveren jullie ook tijdens het weekend?
   
  Dat is geen probleem.
   
 • Leveren jullie ook in Nederland?
   
  Jawel. De piano wordt gratis bij u aan huis geleverd en gemonteerd in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Woont u noordelijker dan neemt u best contact op met onze diensten.
   
 • Hoe betalen?

  U betaalt bij de levering 4 maanden huur + waarborg met Bancontact, Maestro, Visa of contant aan onze chauffeur. Daarna krijgt u om de 3 maanden een factuur die u via overschrijving betaalt.
    
 • Kan ik de piano meteen kopen of ben ik steeds verplicht eerst te huren?
   
  Uiteraard kan u de piano ook meteen kopen, maar misschien is eerst huren helemaal geen slecht idee. U weet immers nog niet of piano spelen u of uw kind zal bevallen. Onze huurformule biedt u de mogelijkheid zonder grote kosten te maken dit eerst even uit te testen. Bevalt het niet, dan bent u niet veel geld kwijt. Bevalt het u wel, dan kan u de piano na de huurperiode aankopen zonder dat het u een cent meer kost.
   
 • Kan ik de piano's komen bekijken voor ik beslis?
   
  Dat kan zeker. Bel of mail ons voor een afspraak of breng ons een bezoek tijdens de openmagazijndagen.
   
 • Ik stel een defect vast, wat moet ik doen?
   
  Verwittig ons. Tijdens de garantieperiode wordt uw piano door ons gratis hersteld, ook de verplaatsingkost van onze technieker is inbegrepen (minimum 2 jaar on-site-garantie). Wij maken een afspraak met u om uw piano zo spoedig mogelijk te herstellen. Indien een snelle herstelling niet mogelijk zou zijn, krijgt u gratis een vervangpiano tijdens de herstelperiode.