piano numérique
piano numérique
Vragen en antwoorden
 • Als ik een piano huur, leveren jullie een nieuwe piano of een reeds gebruikte?
   
  U krijgt een nieuwe piano met minimaal 2 jaar on-site-garantie, deze wordt gratis aan huis geleverd, gemonteerd en gedemonstreerd.
   
 • Wat houdt de on-site garantie precies in?

  U krijgt gedurende minimaal 24 maanden tot 30 maanden afhankelijk van het model een volledige garantie op eventuele technische mankementen aan uw piano. Onze technieker komt bij u thuis om de piano te herstellen. Zowel vervanging van onderdelen, uurloon en verplaatsingskosten zijn gedekt door onze on-site-garantie.
  De garantie dekt geen schade die door uzelf is veroorzaakt.
   
 • Ik woon op de x-de verdieping, moet ik bijbetalen of een meubellift laten komen?
   
  Neen, behalve het model SDP-600 zijn al onze piano's demonteerbaar en worden ze door ons geleverd op gelijk welke verdieping zonder meerkost. Er wordt gebruik gemaakt van een traprobot. In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat een breed zwaar model zoals de SGP-600 toch niet op een verdieping kan geleverd worden bv. wegens te smalle trap, hindernissen, wenteltrap, zolderladder, enz. De piano wordt dan in samenspraak met u op het gelijkvloers gemonteerd. Hou rekening met de afmetingen van de piano + 10 cm verpakking bij uw bestelling.
   
 • Hoelang bedraagt de leveringstermijn?
   
  Alle modellen zijn in voorraad. Na afspraak leveren wij bij u binnen enkele dagen.
   
 • Leveren jullie ook tijdens het weekend?
   
  Dat is geen probleem.
   
 • Leveren jullie ook in Nederland?
   
  Jawel. De piano wordt gratis bij u aan huis geleverd en gemonteerd in de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg. Woont u noordelijker dan neemt u best contact op met onze diensten.
   
 • Hoe betalen?

  U betaalt bij de levering 4 maanden huur + waarborg met Bancontact, Maestro, Visa of contant aan onze chauffeur. Daarna krijgt u om de 3 maanden een factuur die u via overschrijving betaalt.
    
 • Kan ik de piano meteen kopen of ben ik steeds verplicht eerst te huren?
   
  Uiteraard kan u de piano ook meteen kopen, maar misschien is eerst huren helemaal geen slecht idee. U weet immers nog niet of piano spelen u of uw kind zal bevallen. Onze huurformule biedt u de mogelijkheid zonder grote kosten te maken dit eerst even uit te testen. Bevalt het niet, dan bent u niet veel geld kwijt. Bevalt het u wel, dan kan u de piano na de huurperiode aankopen zonder dat het u een cent meer kost.
   
 • Kan ik de piano's komen bekijken voor ik beslis?
   
  Dat kan zeker. Bel of mail ons voor een afspraak of breng ons een bezoek tijdens de openmagazijndagen.
   
 • Ik stel een defect vast, wat moet ik doen?
   
  Verwittig ons. Tijdens de garantieperiode wordt uw piano door ons gratis hersteld, ook de verplaatsingkost van onze technieker is inbegrepen (minimum 2 jaar on-site-garantie). Wij maken een afspraak met u om uw piano zo spoedig mogelijk te herstellen. Indien een snelle herstelling niet mogelijk zou zijn, krijgt u gratis een vervangpiano tijdens de herstelperiode.