piano numérique
welkom
Dynatone SLP-250H
Dynatone SLP-250WH
Dynatone DPS-80H
Dynatone DPS-90H
Dynatone DPR-3200H
Dynatone SDP-600
Dynatone SGP-600
pianostoelen en pianobanken
welke piano kiezen?
aanbiedingen en 2ehands piano's
verhuur weekend of per dag
digitale piano voordelen
piano leren spelen
vragen en antwoorden
over ons
contacteer ons

onze troeven

kerstactie

 
De babyvleugel Dynatone SGP-600 is een buitengewoon prachtige digitale vleugelpiano. Zijn slank modernistisch uiterlijk straalt uitzonderlijke klasse uit. Zijn RHA-3W klavier met houten toetsen zoals bij een klassieke piano en Triple Sensor System zorgen voor een natuurlijk speelgevoel. De nieuwe klankbron ROS V.5 PLUS staat borg voor een verfrissend expressieve pianoklank.
 
 
Het RHA-3W klavier
 
Het RHA-3W klavier werd ontwikkeld met als enige doel tot een klavier te komen dat zo nauw mogelijk aansluit bij dat van een klassieke vleugelpiano. Het hout dat gebruikt wordt om de toetsen te vervaardigen ondergaat hetzelfde proces als het hout voor de toetsen van een klassieke piano. Het ondergaat een strenge controle met betrekking tot de kwaliteit, gewicht en speelgevoel.
Bij een klassieke vleugel neemt het gewicht per toets geleidelijk af van het lage register tot aan de hoogste noten. Bij het RHA-3W klavier wordt dit principe eveneens toegepast, namelijk Graded Key Hammer Action.
Tenslotte zorgt het Triple Sensor System - 3 sensoren per toets in plaats van de gebruikelijke 2 - ervoor dat zelfs kleinste toetsbewegingen accuraat vertaald worden naar een uitermate realistisch expressief en dynamisch geluid.
 
 
De ROS V.5 Plus klankbron
 
De nieuwste klankbron bevat 5 verschillende pianoklanken waarvan 2 pianoklanken in de hoogste MLFSS kwaliteit (Multi Layered Full Scale Sound) waarbij elke noot van een vleugelpiano gesampeld werd op verschillende geluidsterkteniveau's in een 8 GB geheugen zodat u elke nuance perfect kan weergeven.

Andere functies:
 
Tal van nuttige functies als Twin Piano, waarbij het klavier verdeeld wordt in 2 zones waarbij 2 pianisten dezelfde noten kunnen spelen, de layer- en splitfunctie, het 3D effect, de opnamemogelijkheid, de metronoom....
Daarbij komt nog de USB-aansluiting en MIDI-aansluiting met toegang tot 128 General Midi-klanken. Hierdoor is de Dynatone SGP-600 helemaal klaar voor bv. software voor zelfstudie als eMedia Piano for Dummies en andere. Gewoon je laptop op de piano plaatsen, aansluiten en spelen maar.
 

Rechtstreeks van invoerder :
Te huur voor SLECHTS 75 Eur per maand*
         
ACTIE NOVEMBER: GRATIS HOOFDTELEFOON en GRATIS LEVERING

Met aankoopoptie en 28 maanden on-site garantie : Beslist u de piano te houden dan wordt het reeds betaalde huurgeld en waarborg in mindering gebracht van de aankoopprijs die slechts 2495 EUR i.p.v. 2995 EUR bedraagt.
Als invoerder bieden wij prijsgarantie op alle Dynatone piano's. Wij passen onmiddellijk onze prijs aan als u elders in BelgiŽ dezelfde piano aan een lagere prijs vindt.

 

Demonstratievideo :

 
 
Kenmerken :
 
 • 10 basisklanken waaronder 5 verschillende piano's, 13 extra klanken, 1 drumset, 128 General Midi klanken via USB
 • 256-stemmig polyfoon met snaarresonantie, key-off resonantie, pedaalresonantie
 • Volledig graded ARHA-3W Ivory Top klavier met 88 gewogen aanslaggevoelige houten hameractietoetsen met 3 sensoren per toets, het speelgevoel van een vleugelpiano, uiteraard geschikt voor de muziekacademie
 • 3 Pedalen, rechterpedaal met pedaalresonantie en mogelijkheid tot half pedaal of volledig indrukken.
 • Klavierdeksel, vleugel
 • Ingebouwde 2 x 50 Watt Versterker / 4 Luidsprekers
 • Digitale effecten : Nagalm, Chorus-effect, 3D effect
 • 2 klanken tegelijk instelbaar : bv. piano met strijkers
 • Splitfunctie : 2 klanken verdeeld in 2 klavierzones : bv. piano met basgitaar
 • Twin piano
 • Aanslag instelbaar : 3 standen zacht, normaal, hard
 • Transponeerfunctie : hogere of lagere klank instelbaar
 • Opname/weergavemogelijkheid
 • Ingebouwde metronoom
 • 2 hoofdtelefoonaansluitingen
 • USB2-aansluiting (audio + midi)
 • Afmetingen (BxHxD): 140 x 90,5 x 79,50 mm

* Bij de levering betaalt u 300 EUR huur (4 maanden) + een borg van 150 EUR, samen 450 EUR, daarna betaalt u om de 2 maanden 150 EUR na ontvangst van onze factuur.
Minimum huurperiode : 12 maanden, maximum 28 maanden, geen aankoopverplichting.
Na 28 maanden heeft u 28 x €75 + € 150 waarborg, alles samen € 2250 betaald.
U kan de piano vervolgens aankopen voor de restwaarde : 245 €
De gratis hoofdtelefoon mag u houden, ook indien u beslist na 12 maanden niet verder te huren of de piano aan te kopen.
Deze piano kan op het gelijkvloers geleverd worden maar kan door zijn omvang meestal wel maar niet altijd via de trap op een verdieping geleverd worden. Hou bij uw reservatie rekening met de afmetingen en vraag ons advies.