piano numérique
welkom
Dynatone SLP-250H
Dynatone SLP-250WH
Dynatone DPS-80H
Dynatone DPS-90H
Dynatone DPR-3200H
Dynatone SDP-500
Dynatone SGP-600
pianostoelen en pianobanken
welke piano kiezen?
aanbiedingen en 2ehands piano's
verhuur weekend of per dag
digitale piano voordelen
piano leren spelen
vragen en antwoorden
over ons
contacteer ons

onze troeven

kerstactie

 
 
Bent u op zoek naar een digitale piano om te huren voor een trouwmis, een receptie, een communiefeest, een party, een feest, een optreden met een zangkoor,...
 
Huur bij ons voor slechts 80 EUR* voor een weekend (vrijdag tot maandag) onderstaande Digitale Piano KAWAI ES-6. (inclusief draadtas, statief, voetpedaal, partituurhouder en handleiding, prijs bij zelf afhalen (kan gemakkelijk op de achterbank van de meeste wagens) en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de vervoerskosten)
 
 
Over de KAWAI ES-6 :
 
Het luidsprekersysteem met in totaal zes luidsprekers en een bass-reflex systeem, zorgt voor een krachtige klank met groot bereik. In de meeste gevallen volstaat dit. Wenst u toch extra versterking dan kan u voor slechts 30 EUR opleg onderstaande Yamaha Stagepas 300 geluidsinstallatie erbij huren.
Het unieke Harmonic Imaging klankopwekkingssysteem bevat de beste klanken van de KAWAI EX concertvleugel in stereo, met 192 noten polyfonie.
Het nieuwe AHA IV-F hamermechanisme geeft je het gevoel alsof je op een echte piano speelt.
 
Meer info : http://www.kawai.de/es6_nl.htm
 
PA geluidsinstallatie
 
Volledige PA geluidsset Yamaha Stagepas 300 met micro voor uw feesten, conferencies, meetings, schoolevenementen, ... te huur voor slechts 40 EUR* per weekdag / weekend, slechts 30 EUR /weekdag of weekend indien u deze samen huurt met de piano hierboven. (prijs bij zelf afhalen en terugbrengen - kan ook geleverd worden mits deelname in de vervoerskosten, de installatie ter plaatse is gratis)
 
De klankinstallatie bestaat uit : een 8-kanaals mixer/versterker 2x150 Watt met reverb Yamaha Stagepas 300, twee 2-weg luidsprekers 150 Watt Yamaha Stagepas 300 op prof. statieven, 1 zang/spraakmicrofoon Shure SM58, bekabeling. Een compacte installatie die eenvoudig te vervoeren (kan gemakkelijk in de koffer van een wagen) en te installeren is.
 
 

 
 
 
*+ waarborg van 100 €, totaal bedrag te betalen bij levering.
Prijs per week (van maandag tot maandag) : 120 €